• Persoonlijk en ervaren advies
  • Montageservice
  • Hoogste kwaliteit uit Europese productie
  • Strokengordijn kant-en-klaar binnen 1 week geleverd
  • Artikelen in 3 werkdagen geleverd

Strokengordijn aan rails

79 artikel(en)

79 artikel(en)

Strokengordijn aan rails kopen? Bij Strokengordijnen.net bent u aan het juiste adres voor een gordijn met kunststof stroken voor ieder denkbare toepassing. Een gordijn met stroken zorgt voor een ideaal werkklimaat omdat het een isolerende en geluiddempende werking heeft. De stroken zijn in verschillende breedtes, verschillende overlap en met verschillende ophangsystemen aan te schaffen, zodat u een strokengordijn aan rails op maat heeft!

Kenmerken van strokengordijn aan rails

Strokengordijnen aan rails hebben een isolerende en geluiddempende werking. Het houdt tocht, stof en insecten tegen en zorgt dat geluid gereduceerd wordt. Het biedt isolatie in koele ruimtes en biedt ook isolatie in warme ruimtes. U kunt een strokengordijn aan rails aanschaffen om een barrière te creëren tussen ruimtes waar een deur geen geschikte oplossing is. Zo kunt u een ideaal werkklimaat realiseren

  • Een strokengordijn aan rails is van doorzichtig PVC zodat het zich niet belemmerd wordt
  • De stroken zijn van buigzaam en soepel kunststof, zodat buigen en sluiten soepel verloopt
  • De strokengordijnen aan rails die wij leveren zijn van topkwaliteit

Toepassingen van strokengordijn aan rails

Omdat een strokengordijn aan rails een isolerende werking heeft, is het ideaal om te plaatsen in koelcellen waar veel doorloop is. Ook tussen verschillende ruimtes in magazijnen die een verbinding hebben met de buitenlucht, kan een strokengordijn aan rails een passende oplossing bieden omdat het insecten en warmteverlies tegengaat.

Waarom een strokengordijn aan rails kopen bij ons?

Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche. Wij weten dus goed welke materialen u het beste kunt gebruiken bij welke toepassing. U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies, of middels onze website een berekening maken van de benodigde materialen. Komt u er niet uit of heeft u een specifieke vraag over strokengordijnen aan rails, stel hem gerust.